Opinia Timisoarei

Pieton lovit de masina, aproape de centru, in Timisoara. Alte doua autoturisme s-au izbit in aceeasi zona. Foto

TIMISOARA. Doua accidente au avut loc, joi, la cateva zeci de secunde unul de celalalt, la doi pasi de centrul Timisoarei.

CITESTE SI: Incepe cea de-a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19, la Timisoara si in judet. Populatia care se se incadreaza si centrele unde e programat sa se faca vaccinul 

Ambele evenimente au avut loc pe strada Gheorghe Lazar, nu departe de Finante. Din primele informatii, un autoturism a lovit un pieton care a traversat strada prin loc nepermis, desi zebra era la doar cativa metri departare.

La fata locului a ajuns un echipaj al Ambulantei, care l-a preluat pe ranit.

Intre timp, pe celalalt sens de circulatie, alte doua masini s-au ciocnit, dupa ce soferii au incetinit ca sa se uite peste drum sa afle ce s-a intamplat la primul accident, si nu au mai fost atenti.

Un tanar in varsta de 19 ani pe strada Gheorghe Lazar inspre Gheorghe Dima, iar la un moment dat a surprins si accidentat un barbat in varsta de 57 de ani, care a traversat strada printr-un loc nepermis. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca cum s-au petrecut accidentele cu exactitate.

Circulatia s-a desfasurat cu restrictii in zona.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version