Opinia Timisoarei

Pieton izbit de o masina, in Timis. Soferul a fugit ca un las si a mai provocat un accident. S-a infipt intr-un stalp. Foto si video

TIMIS. Doua accidente la cativa kilometri distanta provocate de un sofer las, pe o sosea din Timis.

CITESTE SI: Atentie, soferi. Ceata densa pe sosele, in Timisoara si in judet. E Cod Galben 

Totul a inceput marti seara la Sanpetru Mare, unde soferul unui SUV a lovit in plin un pieton. Omul nici macar nu a oprit sa vada in ce stare e victima, a accelerat si si-a vazut mai departe de drum.

A ajuns pana la Periam, unde, intr-o curba la stanga, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a zburat de pe sosea si s-a infipt intr-un stalp de electricitate de pe marginea drumului.

Oamenii care stau in zona au auzit bubuitura si, cand au vazut ce s-a intamplat, au sunat la 112. La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Soferul, care a fost ranit, a fost preluat de medici si dus la spital.

Un barbat in varsta de 64 de ani a condus un autoturism dinspre localitatea Saravale inspre Periam, iar pe raza localitatii Sanpetru Mare, in dreptul imobilului cu numarul 144, a surprins si accidentat un barbat in varsta de 49 de ani. Dupa impact, soferul a parasit locul accidentului fara incuviintarea politiei, iar la intrare in localitatea Periam a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stalp de lemn pentru electricitate. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului„, au transmis reprezentantii IPJ Timis pentru opiniatimisoarei.ro.

Soferul a fost testat si cu aparatul etilotest, care a aratat ca nu bause inainte de a se urca la volan.

Atat soferul fugar, cat si pietonul pe care l-a lovit sunt internati in spital.

Exit mobile version