Opinia Timisoarei

Pieton din Timisoara umplut de scuipat de un smecher cu Mercedes, care a fost aproape sa-l calce cu masina. Foto si video

TIMISOARA. Scene revoltatoare in zona centrala la Timisoara, unde un tanar a injurat si a scuipat un pieton care astepta sa traverseze strada pe zebra si peste care era sa dea cu masina.

CITESTE SI: Politist ranit intr-un accident pe o sosea din Timis 

Totul s-a intamplat la intersectia strazilor Gheorghe Lazar si Gheorghe Dima. Tanarul a venit cu bolidul dinspre Clinicile Noi, a facut virajul la stanga pentru a se intoarce spre Piata Marasti, dupa care a vrut sa intre pe trotuarul din fata unei farmacii, trecand peste zebra.

In acel moment, la trecerea de pietoni asteptau doua persoane. Soferul a trecut foarte aproape de un barbat, care i-a si reprosat manevra facuta.

Daca nu feream piciorul, ma calcai„, i-a transmis omul soferului. Ajuns pe zona pietonala cu masina, dupa ce a oprit motorul, tanarul s-a dat jos de la volan si a inceput sa discute aprins cu pietonul, pe care mai apoi l-a injurat, iar apoi, revoltat ca acesta filma scena, l-a scuipat de mai multe ori.

Timisoreanul a postat filmarea pe o retea de socializare.

UPDATE: Imaginile au ajuns si sub ochii politistilor. Reprezentantii Biroului Rutier i-au identificat pe cei doi barbati, care au fost invitati la sediul Politiei. In urma audierilor se vor decide masurile legale.

Exit mobile version