Opinia Timisoarei

Piesa Romaniei la Eurovision are videoclip. Finala are loc in 14 mai, in Germania

Videoclipul melodiei „Change” care reprezinta Romania la concursul Eurovision 2011 din Germania a fost finalizat. Incepand de astazi, productia va fi predata tuturor televiziunilor participante la concursul Eurovision din acest an.

Clipul a fost filmat la jumatatea lunii februarie 2011. Locatiile alese sunt cateva dintre cele mai frumoase destinatii turistice: Castelul Bran, hotelul si biserica de gheata de la Balea Lac, Salina Turda, zona Bran – Moeciu. In ciuda gerului din cele patru zile de filmare, intreaga echipa s-a bucurat de o caldura si ospitalitate deosebita din partea gazdelor, indiferent de locatie. Managementul si proprietarii Castelului Bran au facut toate eforturile pentru a asigura cele mai bune conditii de filmare, iar sefii complexului Cheile Gradistei au tinut personalul peste program mai bine de doua ore ca sa-i astepte pe oaspeti cu masa. Un sprijin important a venit si din partea conducerii primariei Turda care a ajutat echipa cu cazarea si filmarea la Salina Turda si au adus circa 150 de adolescenti care apar in videoclip.

Finala din 2011 a concursului Eurovision va avea loc pe 14 mai, la Düsseldorf, dupa victoria de anul trecut a interpretei germane Lena. Aceasta este pentru a doua oara cand Germania organizeaza finala concursului Eurovision . In 1983, capitala Bavariei, Munchen, a gazduit evenimentul, dupa victoria din anul precedent a Germaniei, in acest concurs creat in urma cu 56 de ani. Concursul este unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume.

Exit mobile version