Opinia Timisoarei

Piata Unirii din Timisoara, acoperita cu 23 de corturi. Va fi creat un labirint de lumina si culoare in Capitala Culturala Europeana

TIMISOARA. Cea mai frumoasa piata baroca din vestul Romaniei va fi gazda unei instalatii de arta iesita din tipare. Totul in cadrul programului Capitala Europeana a Culturii.

Piata Unirii din Timisoara se va transforma intr-un ‘camping’ inedit, pentru va fi ocupata de corturi.

CITESTE SI: Nici 180.000 de turisti n-au fost curiosi de Timisoara Capitala Europeana a Culturii in prima jumatate a anului. Milionul de vizitatori asteptat de administratia Fritz, un vis frumos 

TIMISIEN este o instalatie facuta special pentru orasul Timisoara, impreună cu Architects of Air si a fost construita pentru a sarbatori in acest fel titlul de Capitala Europeana a Culturii.

Practic, se va trece dintr-un cort in altul, intr-un circuit, iar pe pereti, oamenii vor putea admira lumini colorate in felurite forme.

”Instalatia e compusa din 23 de cupole in total. 21 dintre ele creeaza un labirint in care te poti pierde si experimenta o lume plina de lumini si culori, si inca doua cupole mai mari in lateral.

Intre 8 si 10 Septembrie, in cadrul PLAI 18, te poti bucura si tu de aceasta instalatie chiar in Piata Unirii!”, au transmis organizatorii.

După eveniment, TIMISIEN va ajunge pe cele 5 continente si va duce mai departe povestea orasului Timisoara.

Exit mobile version