Opinia Timisoarei

Piata Balcescu din Timisoara ar putea arata minunat cu copaci! I-o demonstreaza timisorenii primarului Nicolae Robu! FOTO!

TIMISOARA. Intrarea Pietei Balcescu in reabilitare si schimbarea ei radicala prin taierea arborilor a atras mania multor timisoreni care i-au reprosat primarului Nicolae Robu ca doboara arbori sanatosi, in loc sa gaseasca o alta solutie.
Edilul sef a ripostat sustinand ca s-au plantat alti copaci in zona, chiar mai multi decat erau inainte de inceperea modernizarii.

Asa arata Piata Balcescu in amintirea timisorenilor!

Sunt inca destui timisoreni care contesta in continuare decizia Primariei de a indeparta din centrul Pietei Balcescu toti arborii.

Dupa mai bine de un an de cand lucrarile s-au incheiat, iar spatiul din  zona centrala a fost luat de un tapsan verde, oamenii ii sugereaza lui Nicolae Robu o varianta de imbunatatire.

Piata poate arata splendid si cu pomi. O demonstreaza din plin o fotografie postata pe Facebook de o arhitecta din Timisoara, Codruta Negrulescu.

Imaginea surprinde o alta piata, din Italia, cu o configuratie asemanatoare, minunat amenajata. Fara sa fie nevoie ca arborii sa se prabuseasca sub drujbe, asa cum s-a intamplat la Timisoara.

Mai mult, s-a pastrat foarte mult spatiu verde, cu iarba, peisagistii italieni au avut grija sa nu lipseasca nici pista pentru biciclete si nici alee pietonala.

Cu alte cuvinte, la altii se poate. Si arata foarte bine!  Voi ce credeti?

Sursa foto: Facebook

CITESTE SI: De ce au fost taiati copacii din Piata Balcescu? Explica primarul Nicolae Robu care s-a speriat de o scorbura. Iar pentru Coloana Fidelitatii, ‘vom face un exercitiu de imaginatie’

CITESTE SI: Peisagistii timisoreni acuza un masacru ecologic: Primaria Timisoara a incalcat legea prin taierea copacilor din Piata Balcescu

CITESTE SI: Nicolae Robu: Noi nu trebuie sa o luam razna! Nu putem fi subordonati nici pomilor, nici cainilor, nici ciorilor

CITESTE SI: Piata Balcescu din Timisoara s-a umplut de … zebre! “Primarul sa iasa din starea de autism!’. FOTO!

 

Exit mobile version