Opinia Timisoarei

Piata Badea Cartan intra in reabilitari! Se vor schimba prelatele si va fi amenajat un chiosc de artizanat

TIMISOARA. Piata Badea Cartan va capata o noua infatisare peste cateva luni. Conducerea Piete SA incepe reabilitarea acesteia, cu bani din profitul societatii, mai bine de 1,24 de milioane de lei. Aceasta desi mai multi locuitori din zona si-ar fi dorit ca piata sa fie transformata, ca si cea din Traian in zona de promenada.

Licitatia va incepe in 2 saptamani, spune Viorel Stefan, seful societatii de piete. Vor fi inlocuite prelatele de deasupra acesteia, vor fi schimbate cablurile si va fi construit un chiosc special in care se vor vinde produse de artizanat.

In plus, din zona ar putea disparea magazinele de schimb valutar, cafenelele si magazinele de haine. Viceprimarul Adrian Orza a propus de mai mult timp ca in pietele agro-alimentare sa nu se mai vanda haine sau alte produse.

Consilierii locali vor initia un proiect de hotarare in acest sens, pentru a schimba regulamentul si pentru a nu mai permite alte activitati in pietele in cauza, decat cele de comercializare a produselor agro-alimentare.

Proiectul privind reabilitarea Pietei Badea Cartan a fost aprobat de consilierii locali in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor desfasurata astazi in Sala de Consiliu a primariei.

Exit mobile version