Opinia Timisoarei

Phoenix a ridicat oamenii in picioare in Piata Unirii, la un secol de salubritate! Timisorenii au fredonat alaturi de formatia lor de suflet

TIMISOARA. Concert de zile mari cu Phoenix in Piata Unirii. Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica, Cristi Gram si colegii lor le-au oferit o seara de neuitat timisorenilor adunati sambata noapte in Unirii, care si-au amintit de vremurile de altadata.

Desi timpul nu a tinut cu ei, iar la un moment dat cativa stropi de ploaie chiar au incercat sa le strice planurile, timisorenii au ramas pana la final sa ii urmareasca pe componentii trupei Phoenix, formatia lor de suflet, pe scena din Piata Unirii.

Timisorenii s-au adunat cu mic cu mare sa-si aminteasca de perioada Phoenix. Zeci de oameni au cantat, inca de la prima melodie, impreuna cu Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica si compania, dar si cu invitatul special, Moni Bordeianu. Au cantat „Timisoara” sau „In umbra marelui urs” si toate piesele favorite ale timisorenilor.

Atmosfera a fost una deosebita, iesita din comun pentru cei care au mers in Piata Unirii pentru a-si aminti de tinerete sau, dupa caz, de copilarie.

FOTO: Ervin Boer

Exit mobile version