Opinia Timisoarei

Petreceri cu muzica tare in miez de noapte, la Timisoara. Unde au gasit boxele date la maxim, politistii locali au rupt amenzi. Video

TIMISOARA. Politistii locali din Timisoara au amendat petrecaretii care s-au distrat si au ascultat muzica la volum ridicat, in miez de noapte, chiar in mijlocul saptamanii, deranjand, astfel, locatarii.

CITESTE SI: Dupa 8 ani de santier, incep lucrarile suplimentare la noua cladire a Spitalului de Copii din Timisoara. Se racordeaza la Colterm si se recompartimenteaza cu 1 milion si jumatate de euro

In noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 01.00, politistii locali au fost chemati in zona Steaua din Timisoara de locatarii unor blocuri care nu se puteau odihni din cauza unei petreceri cu muzica data tare.

Organizatorul petrecerii a fost imediat identificat de politistii locali si a fost amendat cu 1.000 de lei.

La scurt timp, politistilor locali le-a fost semnalata o alta situatie asemanatoare, in zona centrala a orasului, la River Fun Garden, de pe bulevardul Vasile Parvan unde muzica deranja locuitorii din zona.

Si in acest caz politistii locali au dat o amenda, de 1.500 de lei de data aceasta, administratorului terasei.

Politistii locali au aplicat in ultimele luni, in special de cand s-a incalzit vremea, un numar de 81 de amenzi persoanelor fizice si juridice care au deranjat locuitorii din vecinatate prin muzica data la maxim pe timp de noapte.

Exit mobile version