Opinia Timisoarei

Peste asteptari! ACS Poli Timisoara pierde onorabil in Groapa

TIMISOARA. ACS Poli Timisoara a inceput noul sezon de Liga 1 la fel cum l-a incheiat pe precedentul, cu un esec la un gol diferenta. Banatenii au fost invinsi cu 2-1 de Dinamo si raman cu -14 in clasament.

Prima parte a intalnirii de pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare a fost una anosta, dar cu Dinamo la controlul partidei. Prima ocazie le-a apartinut bucurestenilor, insa suturile lui Gnohere si Serban au fost parate de portarul timisorean Straton. Minutul 27 a adus si deschiderea scorului, cand dupa un corner executat scurt, o minge centrata in care de Palic a fost trimisa in poarta timisoreana de un timisorean, Dorin Rotariu.
Zece minute mai tarziu, Artean a gresit, Gnohere a facut o cursa de aproximativ 40 de metri, a trecut cu usurinta de aparatorii timisoreni, i-a trimis lui Rotariu, iar acesta l-a executat pe Straton. Acesta a fost si scorul pauzei, cu toate ca Barbut a fost foarte aproape sa inscrie, insa sutul sau a fost blocat de Branescu.
Debutul partii a doua a adus si reducerea diferentei de pe tabela. Barbut a patruns pe dreapta, a centrat pana la Elek, sutul acestuia s-ar fi dus mult pe langa poarta lui Branescu, insa balonul l-a lovit pe Scutaru si a intrat in poarta.
Timisorenii au mai ratat o buna oportunitate prin Rosu, care a fost blocat de Branescu, si Vadrariu, care a trimis in aceeasi faza peste poarta. Dinamo a raspuns cu o bara a lui Palic, dupa un sut de la 20 de metri.

Astazi echipa a dovedit ca a trecut peste momentele grele din aceasta vara cand a pierdut o serie de jucatori, cand nu stiam unde jucam in Liga 1 sau 2, am facut o pregatire centralizata, ca am facut-o in centrul orasului, unde e stadionul, pe plan local, iar echipa s-a descurcat bine… Meritul e al jucatorilor ca au inteles bine ce vreau de la joc, ideea de joc, e in totalitate meritul lor„, a declarat la finalul intalnirii antrenorul lui ACS Poli, Ionut Popa

ACS Poli a inceput intalnirea in formula: Straton – Seroni, Canu, Scutaru, Neagu, Croitoru, Artean, Rosu, Vadrariu, Elek si Barbut. Au mai evoluat: Carstocea, Popovici si Mailat
In runda viitoare, ACS Poli va primi vizita celor de la Pandurii Targu Jiu pe teren propriu.

Exit mobile version