Opinia Timisoarei

Peste 500 de controale facute de autoritati pe terase in Timisoara si in judet pentru respectarea regulilor anti COVID. Unde s-au dat cele mai multe amenzi

TIMISOARA. Au continuat verificarile facute la Timisoara si in judet de politisti, jandarmi, pompieri, inspectori ITM, ai DSP si DSV, precum si de la Protectia Consumatorului.

CITESTE SI: A murit in Terapie Intensiva primul pacient care a refuzat tratamentul pentru coronavirus, la Timisoara 

CITESTE SI: Ii rog pe acesti ‘cavaleri ai coronavirusului’ sa mearga la familiile care sunt intr-o situatie tragica. Indemnul ministrului de Interne Marcel Vela la Timisoara. Foto si video 

CITESTE SI: Aproape 100 de angajati de la fermele Smithfield de langa Timisoara, infectati cu coronavirus 

Acestia au descins in targuri, piete, pe terase, in mijloace de transport in comun si alte zone aglomerate pentru a vedea daca sunt respectate normele impuse pe perioada starii de alerta.

Au fost verificate 567 de firme la nivelul intregului judet si, surpriza, toate respectau regulile.

In urma controalelor in mijloacele de transport in comun, au fost aplicate 41 de amenzi acolo unde nu erau respectate normele sanitare si de distantare sociala impuse de autoritati. Alte 53 de sanctiuni au fost date celor care nu au respectat ordinea si linistea publica.

Actiunile de verificare vor continua si in zilele care urmeaza, pentru a constientiza oamenii sa respecte masurile de distantare.

Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare.
Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare.
Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare„, transmit autoritatile.

Exit mobile version