Opinia Timisoarei

Peste 30.000 de euro furati de un tanar din Timis din conturile unei firme din Bucuresti

TIMIS. Un tanar fost retinut de politisti la un an dupa ce a furat zeci de mii de euro din conturile unei firme din capitala.

CITESTE SI: Alerta cu bomba la un liceu din Timisoara. 500 de elevi si profesori, evacuati. A fost a 7-a alarma falsa facuta de acelasi tanar in acest an. Video 

Barbatul in varsta de 31 de ani din Lugoj a fost imputernicit de administratorul societatii, un cetatean francez, sa ii ridice cardul si tokenul de la o banca din Romania si sa i le trimita in Franta. Lugojeanul a facut acest lucru, insa inainte de a le expedia si-a notat datele cardului si parola.

Astfel in perioada 6 septembrie – 18 octombrie 2021, a facut 5 tranzactii catre propriul sau cont, reusind sa scoata din firma pagubita 34.000 de euro.

La jumatatea lunii aprilie a acestui an, francezul a anuntat Politia Romana. Dupa aproape un an de investigatii, politistii au dat de urma hotului, tanarul din Lugoj.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul Politiei. Este cercetat pentru efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos in forma continuata.

Exit mobile version