Opinia Timisoarei

Peste 200 de kilograme de carne de pui congelata, aruncate in camp langa Timisoara. Unde trebuia dusa carnea?

TIMISOARA. Ca sa plece mai repede acasa si sa faca economie la benzina, soferul unei firme din localitatea Mosnita a decis sa incalce ordinul patronului si sa arunce o incarcatura in camp, in apropiere de Timisoara.

Vineri dupa-amiaza, barbatul ar fi trebuit sa duca peste 200 de kilograme de carne de pui congelata la adapostul de caini de la Sag, sustine patronul unui abator din Mosnita. Soferul a decis insa ca nu mai are rost sa se duca pana langa Sag si a incercat sa scape de incarcatura la iesirea din Mosnita.

A aruncat resturile de pui congelati acolo, insa a fost zarit de un localnic. Cel care a vazut grozavia a sunat imediat la Politia Locala. Oamenii legii l-au sunat pe primar si s-au dus peste sofer, care nu terminase de descarcat cele peste 200 de kg de carne pe campul dintre Mosnita si Urseni. Politistii locali au chemat imediat inspectorii Agentiei pentru Protectia Mediului. Specialistii sustin ca zona nu a fost contaminata, puiul fiind inghetat. Soferul s-a ales cu o amenda de toata frumusetea: 10.000 de lei, pentru ca a aruncat deseuri de origine animala pe zona verde.

Patronul abatorului sustine ca nu-l va da afara, pentru ca soferul are 3 copiii si abia are cu ce sa-i intretina.

Exit mobile version