Opinia Timisoarei

Peste 150.000 de euro falsi. Operatiune de proportii a politistilor de la Crima Organizata la Timisoara, dar si in alte 17 locuri din tara. Foto

Zeci de perchezitii in mai multe judete din tara facute, miercuri, de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, impreuna cu prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris.

CITESTE SI: Vietnamezi la vanatoare de popandai la Timisoara. Asiaticii, filmati pe cand sapau sa prinda animalele protejate, pe care voiau sa le manance. Video

Oamenii legii au scotocit 23 de locuinte, de unde au ridicat 155.300 de euro, in bancnote de 50 de euro, 100 de euro si 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat sa intre in circuitul financiar.

La operatiunea declansata pentru prinderea unei retele de falsificatori au participat ofiteri de la combaterea criminalitatii organizate din Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Alba lulia, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Iasi, dar si din judetele Ilfov, Dambovita, Valcea, Caras-Severin, Salaj, Maramures, Sibiu, Giurgiu, Botosani, Gruparea de Jandarmi Mobila „Burebista” Brasov, Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, Politia Oras Chisineu-Cris si Sectia 3 Politie Rurala Chisineu-Cris.

Au fost duse la audieri 21 de persoane.

Exit mobile version