Opinia Timisoarei

Pericolele de pe noua pista de biciclete trasata in Timisoara! VIDEO!

TIMISOARA. Sa treci cu bicicleta pe noua pista marcata la Timisoara, pe traseul care leaga nordul de sudul orasului, pe strada Paris, pe langa centrul istoric, e o adevarata aventura, plina de pericole.

CITESTE SI: Pista de biciclete vopsita peste noapte la Timisoara! Cum s-a muncit si cum arata? FOTO! 

Multi soferi n-au inteles ca aceasta e destinata exclusiv biciclistilor si adeseori o ‘incaleca’, iar la asta se adauga nesmitirea unor conducatori auto care isi parcheaza masinile direct pe pista. Pentru a le ocoli, biciclistii trebuie sa se abata din traseu si sa intre pe carosabil unde oricand ar putea fi loviti de masini.

Nu le pasa. Pur si simplu nu le pasa. Vor sa aiba masina la scara si ii doare-n cot de ce ni se intampla noua. E o parcare cu plata exact din strada asta, dar nici nu vor sa plateasca. Mai bine ne-o pun noua in cale„, a spus suparat un biciclist.

Locuiesc in zona si am vazut chiar ieri un biciclist, se chinuia sa ocoleasca o masina oprita aici la Iprotim in fata si a fost cat pe ce sa dea o masina peste el„, ne-a povestit un timisorean care locuieste chiar pe strada Paris.

Va reamintim, noua pista trasata in centrul Timisoarei leaga zona de birouri din Piata 700 de bulevardul Republicii si a fost marcata intr-o singura noapte, luni spre marti.

Un timisorean a filmat intreg traseul, aratand pericolele la care sunt expusi biciclistii. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Exit mobile version