Opinia Timisoarei

Pericol la Pasajul Jiul din Timisoara? S-a prabusit avertizorul de inaltime peste zona pietonala

TIMISOARA. Incident marti seara la Pasajul Jiul din Timisoara, la intrarea dinspre Circumvalatiunii.

CITESTE SI: Se reintroduc abonamentele pe 2 linii, dar si cele de o saptamana, pe transportul in comun, la Timisoara. Cat costa fiecare

Un capat al barei metalice transversale care protejeaza pasajul de patrunderea unor masini cu o inaltime prea mare s-a prabusit peste un parapete din zona destinata pietonilor.

Un tir al carui sofer nu a fost atent si a ajuns in zona mai devreme a acrosat constructia, limitatorul de inaltime s-a desprins din suruburi, iar acum a cedat.

Bara s-a intepenit peste zona pietonala.

Agentii Politiei Locale l-au si amendat pe conducatorul tirului pentru ca s-a aventurat prin pasaj, desi acest lucru e interzis.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, o echipa de interventie a fost la fata locului si a analizat problema. Specialistii au stabilit ca avertizorul nu se poate prabusi mai mult de atat, fiind sustinut de postamentul de beton in care s-a oprit.

De altfel, traficul nu a fost restrictionat.

In cursul diminetii de maine, in zona, va fi adusa o macara cu ajutorul careia constructia metalica va fi ridicata si ancorata inapoi la locul ei.

Un echipaj al Politiei Locale a fost mobilizat la Pasaj pentru a se asigura ca niciun tir nu mai patrunde pana maine in zona.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Va reamintim, aproape ca nu e zi in care macar un autotren sa nu ajunga in perimetrul Pasajului Jiul si de multe ori se intampla ca soferii sa nu fie atenti, sa intre si sa se intepeneasca in limitatoarele de inaltime montate atat spre bulevardul Republicii, cat si spre Circumvalatiunii.

De altfel nici avertizorul dinspre Republicii nu se simte prea bine. Si acesta a fost deplasat in mai multe randuri de conducatori auto ajunsi cu autocamioanele sub el.

Politistii locali au intensificat supravegherea zonei si i-au amendat pe soferi. Multi dadeau vina pe GPS, care i-ar fi indrumat gresit, insa acestia n-au tinut seama de indicatoare.

Exit mobile version