Opinia Timisoarei

Pericol de la inaltime. Caramizi prabusite de pe un bloc din Timisoara pe trotuar, intr-o zona comerciala. Foto

TIMISOARA. Mai multe caramizi s-au desprins duminica de pe un bloc din zona de sud a orasului,.

CITESTE SI: Localitatile din Timis in care au aparut noi cazuri de COVID. Avem 22 de imbolnaviri si 2 decese intr-o singura zi

S-a intamplat duminica dupa pranz, in Calea Martirilor. Atat caramizi, cat si bucati mari de tencuiala au cazut de pe fatada unui bloc din zona pietei, aflat in apropierea trecerii de pietoni catre Sectia 2 Politie.

Ornamentele instabile s-au prabusit in mijlocul trotuarului din fata unui magazin de paine si au distrus si o jardiniera cu flori. In timpul saptamanii zona este extrem de circulata, insa, fiind weekend, norocul a facut ca in momentul caderii sa nu treaca nimeni, caci se putea intampla o nenoricire.

Cei care au vazut ce s-a intamplat au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns o masina de interventie dotata cu scara. Doi pompieri au intervenit si au indepartat alte bucati de caramida care stateau sa cada. De asemenea, zona a fost imprejmuita cu o banda galbena pentru ca timisorenii sa coboare scarile si sa evite acea portiune de trotuar.

Grija mare pe Martirilor, cad caramizi. Autoritatile au venit si au delimitat zona cu banda. Mare noroc ca e duminica si magazinul de paine e închis, zilnic e coada la intrare..„, a scris pe Facebook un timisorean care locuieste in zona.

Proprietarii din bloc vor trebui sa se ingrijeasca de reparatii, pentru ca in viitor sa nu se mai desprinda bucati de pe imobil.

Foto: Info Traffic jud. Timis

Exit mobile version