Opinia Timisoarei

Pericol de explozie dupa un accident spectaculos cu un BMW in vestul tarii

Accident spectaculos in vestul tarii dupa ce soferul unui BMW a rupt o conducta de gaz si s-a rasturnat in afara soselei.

CITESTE SI: Sa moara inghetati, nu alta. Cum au fost prinsi niste migranti in Banat 

Totul s-a întâmplat sambata dupa-amiaza, atunci cand autoturismul BMW care circula în sensul giratoriu de la intrarea in parcarea strandului, dinspre cartierul Micalaca spre centrul orasului, a fost acrosat de catre un autoturism Matiz, care se pregatea sa patrunda in sensul giratoriu.

In urma impactului, conducatorul autoturismului BMW a pierdut controlul volanului, a parasit soseaua, a iesit in decor pe partea dreapta, iar in cadere, a rupt o conducta de gaz.

CITESTE SI: Victorie europeana muncita si Timisoara Saracens merge mai departe in Continental Shield 

Din fericire nici unul dintre conducatorii auto nu a fost ranit, insa gazul din conducta rupta a constituit un real pericol de explozie. Mirosul intepator s-a simtit pe o raza de cateva sute de metri, iar o simpla scanteie in apropierea scurgerii de gaz ar fi putut provoca o adevărata tragedie. Pana la sosirea echipei E-On, politistii locali au creat un perimetru de siguranta, astfel incat proportiile unui eventual dezastru sa fie reduse, scrie ghidularadean.ro.

Exit mobile version