Opinia Timisoarei

Performanta se pedepseste. Timisoreanul Werner Wolff, indepartat de la conducerea Tarom, dupa ce a reusit cele mai bune rezultate financiare ale companiei din ultimii ani

A facut intr-un an cat n-au facut altii in zeci, insa performanta se pedepseste in Guvernul Dancila. Timisoareanul Werner Wolff va fi indepartat de la conducerea TAROM, anunta ministrul Transporturilor Razvan Cuc, miercuri seara la TVR.

CITESTE SI: Timisoreanul Werner Wolff face minuni la Tarom. Compania are cele mai mari venituri din ultimii 4 ani si pierderi la jumatate fata de 2017

In cursul zilei de joi va fi anuntat un nou director.

Vom avea un nou Consiliul de Administratie in seara aceasta. (…) La ora 21:00 a inceput sedinta Consiliului de Administratie. (…) in primul mandat, in 2017, Taromul a fost unul dintre obiectivele de suflet”, a declarat ministrul Razvan Cuc la TVR.

Pana acum a fost epoca Tudose, a tinut sa precizeze ministrul Cuc, o sageata trimisa in directia fostului premier, care in perioada mandatului de sef al Guvernului l-a ironizat de cateva ori pe Razvan Cuc, arata G4Media.

Domnul Tudose mi-a sugerat sa il aduc pe domnul Wolff. N-am fost de-acord sa il pun. Dupa ce am plecat, nu stiu ce s-a intamplat. stim cu totii ca l-a pus”, a subliniat Cuc, la TVR.

Werner Wolf, actualul sef al Tarom, a fost numit in functie la sfarsitul anului 2017, venind pe aceasta pozitie din fruntea reprezentanţei BMW Timisoara-Arad.

Desi Cuc a refuzat spuna cine va fi noul director al Tarom, surse guvernamentale, citate de stiripesurse.ro, susţin ca acesta ar urma sa fie Florin Susanu. Acesta a mai fost director general al TAROM, dar cu titlul de interimar, in 2017 dupa demisia fostului director Eugen Davidoiu.

Miscarile de la TAROM vin in contextul in care premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la compania aeriana, iar in Camera Deputatilor s-a votat formarea unei comisii de ancheta care sa verifice activitatea Tarom.

UPDATETimisoreanul care a facut minuni la TAROM. Anuntul lui Werner Wolff dupa ce a fost dat afara de la sefia companiei 

Exit mobile version