Opinia Timisoarei

Perchezitii la Spitalul Municipal Timisoara. Acuzatii de spaga pentru angajari

TIMISOARA. Ofiterii anticoruptie au descins la Spitalul Municipal Timisoara.

CITESTE SI: Charlie Ottley, mesaj din Spitalul Municipal Timisoara pentru medicii care l-au ingrijit. Foto

Politistii de la Serviciul Judetean Anticoruptie au scotocit, la finele saptamanii trecute, mai multe birouri ale unitatii sanitare, de unde au ridicat documente de personal, calculatoare si telefoane mobile.

Cercetarile ofiterilor anticoruptie vizeaza o serie de concursuri de angajare in cadrul Spitalului Municipal, intrucat exista suspiciunea ca s-ar fi luat mita pentru ‘rezolvarea’ unor posturi.

Politistii urmeaza sa verifice toate actele si dispozitivele ridicate de la Clinicile Noi pentru a aduna probe. Dosarul de coruptie e instrumentat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Va reamintim, un alt scandal urias de coruptie a zguduit Spitalul Municipal Timisoara, anul trecut, cand fostul manager al unitatii medicale, medicul Octavian Mazilu, pe atunci sef Sectie Chirurgie Generala Oncologica, a fost ridicat de ofiterii anticoruptie, fiind acuzat ca a luat spaga de 25 de ori in doua luni de la pacienti si apartinatori, sume intre 100 si 2000 lei pentru o serie de interventii.
Dupa ce a stat in arest preventiv mai multe luni, Octavian Mazilu a fost eliberat, iar recent a fost angajat director medical la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Ancheta in dosarul sau continua.

CITESTE SI: Reactia medicilor de la Spitalul Municipal Timisoara, dupa ce colegul lor Octavian Mazilu a fost arestat preventiv pentru spaga

Exit mobile version