Opinia Timisoarei

Perchezitii in Primaria Timisoara. Politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice, cercetari legate de concursuri de angajare organizate de administratia Fritz. Video

TIMISOARA. Descinderi ale politistilor de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice in Primaria Timisoara, miercuri dimineata.

CITESTE SI: E oficial! Colterm Timisoara amenda de 14,5 milioane de euro pentru ca nu a cumparat la timp certificatele de poluare pentru 2021

Ofiterii de la IPJ Timis au patruns in mai multe birouri de unde ridica documente. Acestia instrumenteaza in rem un dosar de abuz in serviciu. Acesta are legatura cu o serie de angajari facute in Primaria Timisoara.

UPDATE: Conform unor surse opiniatimisoarei.ro, cercetarile vizeaza organizarea a doua concursuri, la societati din subordinea primariei, Horticultura si la Piete, unde administratia Fritz ar fi angajat persoane care nu indeplineau conditiile cerute de lege. Anchetatorii preiau mai multe acte pentru a stabili daca in aceste situatii au fost comise fapte de abuz in serviciu.

Vom reveni cu amanunte.

Va reamintim, la inceputul lunii aprilie, DNA a facut la randu-i perchezitii la Primaria Timisoara in legatura cu posibile fapte de coruptie, intre care abuz in serviciu.

Totul a venit dupa ce consortiul de insolventa al Colterm a transmis un document municipalitatii in care atrage atentia asupra unor ilegalitati, in contextul scandalului privind necumpararea certificatelor de poluare aferente anilor 2020 si 2021.

 

CITESTE SI: Anuntul anchetatorilor anticoruptie care fac o perchezitie in Primaria Timisoara, in biroul lui Ruben Latcau

CITESTE SI: Procurorii DNA au descins la Primaria Timisoara

Exit mobile version