Opinia Timisoarei

Pentru unii muma, pentru altii ciuma? Nicolae Robu, sfidat de patronii de terase din centrul Timisoarei. FOTO!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu ne declara zilele trecute, mai entuziast ca niciodata, ca a gandit un nou concept pentru amplasarea teraselor de pe Corso. Primele mese si scaune aparusera deja asa cum si-a dorit intaiul gospodar al Timisoarei.

CITESTE SI: Nu vei mai gasi terasele in centru asa cum le stiai, la Timisoara! Cum vor fi ingramadite mesele vara asta?

La doar cateva zile de la dezvaluirile edilului-sef, unii patroni de terase si-au scos mesele si scaunele in centrul Timisoarei dupa conceptul… invechit.

In loc sa le puna pe mijloc, asa cum „a ordonat” primarul Nicolae Robu, pentru ca trecatorii sa poata admira spatiul verde, acestia le-au aranjat exact ca si pana acum, lipite de… iarba din zona centrala. Exista deja 2 terase asezate intocmai ca in anii trecuti.

„Mergem pe un nou concept, care este sugerat deja de o terasa. Vom amplasa terasele astfel incat sa ramana spatiu de promenada atat pe partea dinspre cladiri, cat si pe partea dintre spatiile verzi. Vor fi in jurul copacilor, nu simetric. Am considerat ca este pacat sa nu fie vazut spatiul verde, care este superb, toate amenajarile acelea, toate aranjamentele florale sunt superbe, nu prea gasesti orase cu asa ceva. Si atunci e pacat sa nu se vada de terase, am mers pe aceasta varianta”, ne-a declarat edilul-sef zilele trecute.

Mai mult decat atat, primarul spunea ca toti patronii de terase au fost instiintati si ca absolut toate vor fi asezate simetric, iar gratarele si micii care se faceau la unele terase vor disparea in acest an.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, patronii de terase vor trebui sa respecte un regulament, la care inca se lucreaza. Primarul Nicolae Robu sustine insa ca trebuie sa existe si buna intelegere.

„Trebuie sa le impunem si cu buna intelegere, pentru ca suntem cetateni ai aceluiasi oras si trebuie sa existe si buna intelegere, dincolo de regulamente”, ne-a declarat edilul-sef.

Exit mobile version