Opinia Timisoarei

Pentru ca Timisoara a fost si ramane altfel

TIMISOARA. O imagine simpla ce spune o multime de cuvinte despre un oras, dar mai ales despre oamenii sai, despre felul in care inteleg sa-si strige furia si sa-si faca ascultate vocile. Cu decenta si cu responsabilitate.

CITESTE SI: ‘Ne-am saturat sa fim bataia de joc a politicienilor’. Timisoara spune NU coruptiei, in Piata Victoriei la protestul #rezist. Dragnea, adus in chip de caracatita 

O fotografie realizata de timisoreanul Ciprian Borza a devenit virala la scurt timp dupa ce a fost pusa pe Facebook. Aceasta infatiseaza Piata Victoriei, imediat dupa ce s-a incheiat mitingul de protest de sambata seara in care peste 5000 de oameni si-au aratat la unison nemultumirea fata de clasa politica si actiunile ei.

Acestia au lasat in urma un loc curat, asa cum l-au gasit.

Imagine cu Piata Operei dupa un protest de 4 ore. Impecabila, abia daca gasesti cate un muc de tigara. Langa noi a fost o pereche de tineri, (baiatul a avut o banderola cu steagul Romaniei pe mana dreapta) domnisoara, dupa ce a terminat de fumat tigara a stins-o cu manusa si a bagat mucul in buzunar, jur ca asa a facut! Au fost oameni pasnici ca de obicei, civilizati. Asta imi da speranta ca Romania mai are cu cine, da mai are cu cine!„, a notat Ciprian Borza langa fotografia cu Piata Victoriei, locul simbol in care in urma cu 28 de ani spiritul de sacrificiu al Timisoarei a alungat comunismul din Romania.

MERITA UN SHARE!

Foto stanga sus: Like Timisoara

Exit mobile version