Opinia Timisoarei

Pe muchie de cutit! SCM Timisoara pierde dureros sub panou, un duel foarte echilibrat cu Clujul

Meci peste medie, dar fara hora bucuriei la final… Etapa a doua a Ligii Nationale de baschet masculin a adus in fata „Leilor din Banat” detinatoarea Cupei si Supercupei Romaniei, U-BT Cluj. Meciul a fost foarte echilibrat, egalitatea s-a consemnat de 14 ori, iar cele două echipe au alternat la conducere de 13 ori.

CITESTE SI: Un nou deja-vu! ACS Poli Timisoara joaca bine in prima parte, dar termina in genunchi 

Clujenii s-au aflat in avantaj la fiecare final de sfert – 25-22, 52-46 si 71-67 – insa baietii in violet au gasit de fiecare data resursele de a reveni. Istoria partidei s-a scris, dupa cum era de asteptat in ultimele minute. SCM Timișoara a condus 81-77 si a avut de trei ori posesia mingii, fara a reusi sa mareasca diferenta. U-BT a replicat cu o serie de 10-0, a trecut in avantaj si a înclinat definitiv balanta.

CITESTE SI: Masina cu rotile in sus, la margine de Timisoara, dupa ce i-au iesit in cale doua carute nesemnalizate 

Timișoara: Brown 14 puncte, 7 recuperari, 2 pase decisive, Randolph 14 puncte, 5 recuperari, 4 pase decisive, 2 interceptii, Stojadinovic 13 puncte, 2 recuperari, Vukosavljevic 12 puncte, 6 recuperari, Pesakovic 9 puncte, 2 recuperari, 2 pase decisive, Baciu 9 puncte, 4 recuperari, Calota 8 puncte, 3 recuperari, Diculescu 4 puncte, 3 pase decisive, Komatina 3 puncte, 4 recuperari.

Etapa viitoare, SCM Timisoara, care inregistreaza astfel a doua infrangere din doua partide, joaca in deplasare, cu BCMU FC Arges Pitesti, vineri, 19 octombrie, de la ora 18,00.

Exit mobile version