Opinia Timisoarei

Pe motoare la imunizare. Zeci de motociclisti participa la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Sambata dimineata, zeci de motociclisti de la Timisoara Bikers au sosit la Centrul Regional de Afaceri, acolo unde se desfasoara in acest sfarsit de saptamana Maratonul Vaccinarii, sa se imunizeze impotriva COVID-19.

CITESTE SI: Aproape 1500 de oameni imunizati la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara. Sunt asteptati peste 10.000, non-stop, pana luni dimineata. Video 

Imbracati in costume de piele, calare pe motoarele spectaculoase de sute de cai putere, zeci de motociclisti s-au prezentat pentru imunizare la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara, pentru a da un exemplu comunitatii si pentru a lamuri in acest fel cat mai multa lume sa participe la acest eveniment deocamdata unic in Romania.

Maratonul Vaccinarii de la Timisoara a inceput vineri, 23 aprilie, la ora 16.00 si se incheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineata.

Pana sambata dimineata s-au imunizat deja 1.452 de persoane, dintre care peste 300 pe parcursul noptii.

Proiectul initiat de Asociatia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolalta peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timisoara, dar si studenti la Medicina. Acestia s-au organizat in grupe de cateva zeci, care se schimba la cateva ore pentru a face fata afluxului mare de pacienti, la care se asteapta organizatorii. Este practic un proiect ambitios al lumii medicale din Timisoara.

Cei care se vor imuniza aici, vor primi doze de vaccin de la Pfizer, iar rapelul va avea loc printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doza. Acesta este programat peste drum de Centrul Regional de Afaceri, la Sala Olimpia.

Revenim cu imagini video!

Exit mobile version