Opinia Timisoarei

Pe modelul Caracal! Trecere de pietoni trasata spre nicaieri in intersectia din Piata Balcescu din Timisoara. Sa duca spre viitorii palmieri?

TIMISOARA. Dorel loveste din nou la Timisoara! Muncitorii contractati de Primarie sa amenajeze intersectia din Piata Balcescu au marcat o trecere de pietoni care duce spre… nicaieri. Sa fie zebra care deschide calea spre viitorii palmieri? Cel putin asta se intreaba nedumeriti timisorenii care trec pe acolo.

Daca ar fi sa ne luam dupa marcajele facute de reprezentantii Primariei Timisoara, care cu siguranta au facut receptia la lucrarea din Balcescu, ar trebui sa mergem la „picnic” chiar in mijlocul intersectiei, pentru ca trecerea de pietoni ne trimite… taman niciunde. Sau, ma rog, pe tapsanul verde din buricul sensului giratoriu.

„Cred ca-si bat joc de banul public, or tras niste dungi in plus de vopsea ca sa ia mai multi bani sau ce-or facut?”, a spus, uimit, un timisorean. Un tanar a luat totul ca o gluma: „asta e zebra care duce spre palmieri? Am citit ca pun palmieri la primavara acolo, stim ca zebra e importanta pentru Primaria Timisoara. O fi in memoria ei”.

„Este inadmisibil. Intersectia e ok, zic eu, dar sunt prea multe marcaje, soferii care nu cunosc zona se pierd. Trecerea de pietoni o fi pentru fantome, ca nu vad cine s-ar duce pe verdeata acolo”, ne-a marturisit un sofer de taxi.

Nu este insa prima greseala de la muncitorii care s-au ocupat de reamenajarea intersectiei din Balcescu. Va reamintim ca dupa ce au taiat toti copacii, s-a trecut la plantarea altora. Peste noapte insa, puietii au disparut, la ordinul primarului Nicolae Robu, caruia nu i-a placut… aranjamentul.

CITESTE SI:

BARFE! Timisoara intra in primavara anului 2014 cu a doua tura de palmieri. Vezi unde!

Nicolae Robu vrea apa in jurul Coloanei Fidelitatii din Piata Balcescu. A inaugurat intersectia cu intarziere. GALERIE FOTO!

Exit mobile version