Noutati :

Pe cine deranjeaza Smartfit? Cum rezista in top cel mai cunoscut brand de fitness din vestul tarii

3 iulie, 2020 - 07:04 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Cu tot mai multe săli de sport și studiouri de aerobic recent deschise, piața serviciilor fitness din Timișoara a devenit scena unor răfuieli care depășesc nu doar concurența legală, ci chiar și cea mai bogată imaginație. În lupta pentru supraviețuire, câțiva proprietari de săli de fitness au lăsat cinstea deoparte și au deturnat clienți prin tactici care nu-și au locul într-un domeniul precum sportul. Smartfit, cel mai mare operator fitness din vestul țării, a fost ținta unei campanii de intoxicare publică în care au fost amestecate cifre false, răstălmăcite bucăți de adevăr și informații scoase din context, cu unicul scop de a manipula opinia publică.

„În ultima perioadă am fost întrebați mai des dacă suntem bine, dacă totul este în regulă la Smartfit. Da, am reluat activitatea cu forțe proaspete, ne preocupăm de confortul clienților și ignorăm atacurile disperate ale competitorilor. Smartfit s-a promovat întotdeauna prin serviciile de calitate pe care le oferă, nu prin generarea de scandaluri” a spus Cosmin Șorban, acționar majoritar la Smartfit Studio.

În calitate de lider de piață în vestul țării și membru fondator al Comunității Fitness din România, Smartfit a atras multe priviri și invidie, comunitatea sa de peste 7.000 de membri activi fiind o miză importantă. Doar în mediul online, Smartfit este urmărit de peste 30.000 de persoane, un public mai mare decât al multor persoane publice cu pretenții.

„Este adevărat că în ultima perioadă ne-am „bucurat” de atenția mai multor persoane și instituții. Dintre toate firmele, studiourile și centrele sportive, doar Smartfit este controlat, urmărit, reclamat și chemat în instanță pe cele mai absurde teme. Faptul că am peste 20 de reclamații, sesizări și procese, toate din partea aceleiași familii, a ridicat prea puține semne de întrebare celor care mă judecă în justiție. Oameni din interiorul instituțiilor venite în control mi-au spus că sunt conștienți de faptul că sumedenia de reclamații e o tehnică de discreditare publică, dar nu au ce să facă, sesizările, chiar și cele stupide, trebuie investigate. Când cineva vrea să hărțuiască o firmă, îi face reclamații cu nemiluita pe principiul că dacă o instituție va merge în control, sigur va găsi nereguli. Desigur că toate acțiunile împotriva mea și împotriva societății mele sunt nefondate dar dreptatea nu are vreo legătură cu ce se întâmplă, intenția ‘binevoitorilor’ fiind de a pune presiune pe organele administrative și judiciare ca să se forțeze o reacție disproporționată din partea acestora. Așa am ajuns în situația în care rapoarte contestate oficial de către mine și de către echipa de la departamentul legal, au fost transmise trunchiat către public, prin intermediul unor articole părtinitoare și anunțuri sponsorizate pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, eu îmi păstrez încrederea în justiție și contez pe sprijinul minunatei comunități Smartfit” a mai precizat Cosmin Șorban, acționar majoritar Smartfit Studio.

Cu 70 de antrenori de fitness, antrenamente de grup și activități pentru copii și o infrastructură de 7.000 mp la dispoziție, comunitatea Smartfit se dezvoltă și atrage în continuare sute de noi membri dornici să adopte un stil de viață sănătos. Pe lângă oferta complexă de servicii, unul dintre ingredientele succesului Smartfit este sportul făcut cu zâmbetul pe buze, clienții având posibilitatea să se regăsească indiferent că sunt la început de drum sau practică un sport de performanță.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...