Opinia Timisoarei

Pe cine da vina Primaria Timisoara dupa ce cainii maidanezi au sfasiat un barbat in Gara de Nord?

TIMISOARA. Dupa ce un om a ajuns in spital cu zeci de muscaturi pe tot corpul dupa ce a fost atacat de o haita de caini infometati in zona Garii de Nord din Timisoara, iar cazul a starnit indignarea timisorenilor si nu numai, Primaria Timisoara reactioneaza. Printr-un comunicat anunta ca ‘nu e vina ei’.

In privinta incidentului petrecut pe terenul privat al SNCFR Infrastructura, Primaria Municipiului Timisoara isi declina responsabilitatea, neavand prerogative sa actioneze in afara domeniului public. Singura culpa imputabila Primariei Timisoara este, in privinta acestui incident, ca nu a amendat SNCFR Infrastructura pentru tinerea ilegitima a acelor caini pe proprietatea sa„, se arata in comunicatul primariei.

Nu se precizeaza de cand stia institutia din subordinea primarului Nicolae Robu de existenta acelor caini, daca tot sustine ca singura vina e aceea de a nu fi taiat amenda pentru detinerea lor. Cum, de asemenea, nu se precizeaza daca acei catei nu cumva, in trecut, au calcat si in afara perimetrului Garii sau a triajului. Or in acea situatie, Primaria Timisoara avea sarcina de a-i gestiona.

Cert este ca in Timisoara un barbat de 49 de ani a ajuns in mainile medicilor dupa ce a fost sfasiat de o haita de maidanezi infometatati. Barbatul are numeroase muscaturi adanci pe tot corpul, iar doctorii s-au ingrozit cand l-au primit in Urgente.

CITESTE SI: Barbat sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara. Omul are zeci de muscaturi pe tot corpul. VIDEO!

CITESTE SI: Unda verde la uciderea cainilor fara stapan, de la Guvern! Cand vor fi omorati primii caini la Timisoara? Vier Pfoten ia pozitie fata de normele de aplicare a Legii eutanasierii

Exit mobile version