Opinia Timisoarei

Pe banda rulanta. Aproape 50 de studenti la Drept si Medicina, anchetati pentru trafic de droguri, adusi la DIICOT Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Rand pe rand, cei aproape 50 de studenti care faceau parte dintr-o ampla retea, destructurata in aceasta dimineata de oamenii legii, sunt adusi la sediul DIICOT Timisoara.

CITESTE SI: Lovitura fulgeratoare in sanul unei importante retele de traficanti si consumatori de droguri, majoritatea studenti in Timisoara. Perchezitii si in Complex. Foto si video 

Nu mai putin de 47 de perchezitii au avut loc in Timisoara si Targu Jiu, majoritatea in locuinte si camere de camin de studenti la Drept si Medicina.

Acestia sunt suspectati ca incepand din 2016 faceau parte dintr-o ampla filiera de trafic si consum de stupefiante.

In fapt, surse din randul anchetatorilor vorbesc despre doua retele legate intre ele, una din Timisoara si alta din Targu Jiu care se aprovizionau reciproc cu marijuana si pastile Ecstasy.

Aproape toti dintre studentii vizati de descinderile din aceasta dimineata sunt din Targu Jiu si studiaza la Facultatea de Drept sau la Medicina in Timisoara.

CITESTE SI: ‘Ar fi vai de voi, timisorenii, daca nu am veni noi sa dezvoltam orasul’, arogantele de la vinituri pe care le respinge primarul Nicolae Robu, la Timisoara 

Membrii gruparilor cumparau stupefiantele chiar si de pe darknet, un tip de retea suprapusa ce face parte din reteaua globală de internet. Darknet poate fi accesat numai cu software specific, configuratii, sau autorizatie, folosind de multe ori protocoale de comunicatii si porturi non-standard. In darknet, site–urile si alte servicii online apar ascunse nefiind indexate de motoarele de căutare.

Tinerii vor fi cercetati pentru trafic de droguri de risc si mare risc, precum si pentru trafic international de droguri.

Exit mobile version