Opinia Timisoarei

PDL Timis: Rezultatele EXIT POLL la Referendum 2012 primite cu o explozie de bucurie!



TIMISOARA. Atmosfera de sarbatoare la sediul PDL Timis unde cei 20 de membri adunati sa urmareasca impreuna rezultatele EXIT POLL ale Referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu.

La aflarea procentelor oferite de sondaje, acestia au sarit in picioare si au inceput sa aplaude. Au ignorat total discursul lui Crin Antonescu, in schimb l-au urmarit cu atentie pe cel al lui Traian Basescu pe care la final l-au aplaudat.

„Romanii nu au acceptat o incalcare a statului de drept. Locul Romaniei este in comunitatea europeana, iar Timisul si Ardealul au demonstrat ca isi doresc acest lucru si ca nu doresc o intoarcere in perioada de dinainte de 1990. Trebuie sa lucram ca falia care a aparut in tara sa se restranga. Vreau o Romanie unita, moderna, europeana, nu o ruptura intre Ardeal si sudul tarii. Am convingerea ca nepoata mea va avea un viitor european. Ea, imrepuna cu fiica mea, ar fi trait o intoarcere la perioada de dinainte de 89, daca romanii ar fi decis altceva in aceasta zi. Putem continua ce am inceput odata cu Revolutia din 1989 si anume sa dezvoltam o Romanie in care sa se respecte institutiile statului, o Romanie europeana”, a declarat presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc.

La final, membrii PDL au ascultat in sediu un remix facut dupa celebra piesa Eu vara nu dorm a lui Connect-R, „Eu vara nu mint”.

Exit mobile version