Opinia Timisoarei

PDL-ista Lelica Crisan a ajuns sefa in Primaria PNL-istului Robu. Marian Eperis, la Directia de Mediu din Primaria Timisoara

TIMISOARA. Fosta sefa a Oficiului pentru IMM-uri din Timis, ulterior director la Ministerul Muncii, a ajuns sefa de serviciu in Primaria Timisoara. Lelica Crisan a fost un renumit membru al PDL Timis, dar si consilier judetean pe listele partidului. Ea nu este un caz singular. Si un fost membru al PDL Timis, Marian Eperies, fost director de la Garda de Mediu, a cerut transferul la Primarie. Motivul? Sa fie mai aproape de casa.

Lelica Crisan a fost consilier judetean al PDL, dar si director la Oficiul pentru IMM-uri din Timis. Ulterior a ajuns director pe Directia de Implementare Programe la Ministerul Muncii, de unde a cerut transferul la Primaria Timisoara, condusa de liberalul convins Nicolae Robu.

„Sunt sef Serviciu Financiar Invatamant. M-am transferat, am lucrat in Ministerul Muncii, ca director pe Directia de Implementare Programe, si am cerut transfer in teritoriu. Am venit inapoi la Timisoara de la Bucuresti. Am vrut sa fiu mai aproape de casa, am familie in Timisoara, din 20 martie lucrez la primarie”, a declarat Lelica Crisan pentru opiniatimisoarei.ro.

Si comisarul Marian Eperies lucreaza de ceva vreme in cladirea de pe C.D. Loga. Se zvoneste ca acesta ar vana functia de sef al Directiei de Mediu, detinuta in prezent de Adrian Bere, care este director interimar. Eperies ne asigura insa ca nu vrea sa fie sef.

„Am cerut transferul de la Garda de Mediu la Primaria Timisoarei. Va dau cuvantul meu ca nu ma intereseaza functia de sef la Directia de Mediu din primarie. Voi merge ca simplu consilier. Am cerut acest transport pentru ca vreau sa stau mai mult acasa, functia de la Garda impunandu-mi sa calatoresc foarte mult prin tara si m-am saturat sa fiu tot pe drumuri”, a declarat Marian Eperies pentru opiniatimisoarei.ro.

Marian Eperies nu mai este insa in PDL cam de un an si jumatate, de cand nu si-a mai platit cotizatia de membru. Anul trecut si-a dat demisia si din comisar-sef al Garzii de Mediu Timis, dar a ramas director interimar. Va incepe munca la Primarie in luna mai.

Primarul Nicolae Robu spune ca oricine poate candida la postul de director al vreunei directii din cadrul primariei, atunci cand postul este scos la concurs. Momentan, se organizeaza concurs doar pentru functia de Arhitect-sef al orasului.

„Nu stiu cine a lansat aceste zvonuri: domnul Eperies este angajatul Primariei, i-am aprobat transferul in Primaria Municipiului Timisoara si atat. Cand vom ocupa postul de director al Directiei de Mediu o vom face prin concurs. La concurs poate participa orice cetatean care indeplineste conditiile legale cerute. El nu trebuia sa fie angajat al primariei ca sa poata veni la concurs, nu pentru asta s-a transferat dansul in primarie. Domnul Bere este director interimar, nu am stabilit cand va avea loc concursul la Directia de Mediu, nici la celelalte directii, doar pentru Arhitectul Sef am scos postul la concurs”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Prin cladirea de pe C.D. Loga circula zvonul ca si Mihaita Afrenie, fostul director al Gradinii Zoologice din Timisoara, s-ar putea intoarce in primarie.

Exit mobile version