Opinia Timisoarei

PC Timis are un nou vicepresedinte: omul de afaceri Mircea Preunca. Cum il prezinta Maria Grapini?

TIMISOARA. Echipa Partidului Conservator, filiala Timis, se intareste. Liderul Maria Grapini l-a prezentat pe omul de afaceri Mircea Preunca, devenit vicepresedinte al organizatiei si purtator de cuvant.

Mircea Preunca a fost validat in biroul judetean acum doua saptamani.

Ma bucur foarte mult ca s-a alaturat echipei. A venit la timpul potrivit. Mircea Preunca s-a alaturat echipei spunand: <Vreau sa muncesc!>”. I-am spus: Da, vino, prezinta-te! Si-a facut tremele, a citit foarte bine doctrina noastra, a fost la scoala tinerilor la Buzias, iar tinerii au fost incantati cum le-a  prezentat doctrina si viziunea. Sunt sigura ca in cadrul organizatoric vom creste foarte mult”,  a declarat presedintele PC Timis, Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM-uri si Turism.  Mircea Preunca, fost cadru militar inainte de 1989,  iar acum este om de afaceri. A fost ani buni membru al PNL Timis, fara sa detina insa vreo functie de conducere.

Prezenta mea in Partidul Conservator este ca urmare a mai mulor elemente. Este insuficient cunoscuta doctrina conservatoare. Este insuficient cunoscut conservatorismul ca mod de a trai. Acest fapt va duce la o atragere de noi membri in randuurile partidului nostru. Prezenta doamnei ministru aici, ca sef de filiala, a fost un motiv, de asemenea, de a ma alatura partidului. Timisul va face o perspectiva deosebit de frumoasa in alegerile care vor urma, va putea fi cunoscut si va atrage noi aderenti in judetul nostru”, a spus Preunca.

Exit mobile version