Opinia Timisoarei

Patru talhari capturati la cateva ore dupa ce au dat o lovitura la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Patru indivizi au fost retinuti de politisti dupa ce au intrat intr-o casa din Timisoara, au furat mai multe bunuri si i-au si lovit pe cei gasiti in locuinta.

CITESTE SI: Aproape 100 de migranti adunati de pe strazile din Timisoara, in ultima saptamana 

Totul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri, cand cei patru, care purtau cagule, au intrat intr-o casa din cartierul Ronat, la Timisoara, in care se aflau mai multe persoane. Trei dintre cei aflati in locuinta s-au trezit si i-au surprins pe indivizi. Acestia i-au lovit, au pus mana pe 3 telefoane mobile, un card bancar, o bratara de aur si cheile a doua masini si s-au facut nevazuti.

Victimele au sunat imediat la 112, iar politistii au plecat in cautarea atacatorilor. Acestia au fost prinsi la scurt timp, iar in urma verificarilor oamenii legii au aflat ca talharii au varste cuprinse intre 30 si 44 de ani.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat aproape in totalitate.

Noaptea trecuta, cei 4 talhari au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in Arestul Politiei. Acestia urmeaza sa fie prezentati in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE: Cei patru indivizi care au talharit trei oameni in cartierul Ronat din Timisoara au fost dusi in fata magistratilor, care au decis arestarea preventiva a tinerilor pentru urmatoarele 30 de zile.

Exit mobile version