Opinia Timisoarei

Patronul Edy Spedition, milionarul Alin Alexandru Popa, a murit intr-un accident de circulatie in apropiere de Timisoara! FOTO si VIDEO!

UPDATE: Medicii legisti de Institutul de Medicina Legala Timisoara au facut autopsia cadavrului milionarului Alin Alexandru Popa.  Barbatul a decedat miercuri intr-un cumplit accident petrecut in judetul Timis, intre localitatile Sag si Jebel.

S-a constatat ca moartea a fost violenta si s-a datorat politraumatismului, respectiv traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic sever prin compresiune si multiple leziuni abdominale si de membre. Avand in vedere leziunile care au fost constatate la necropsie, a murit pe loc. E vorba de un politraumatism sever”, a declarat Maria Csokani, medic primar legist la Institutul de Medicina Legala Timisoara.

Video-ul nu poate fi incarcat.

_______________

UPDATE: Circulatia rutiera pe ruta Jebel- Sag a fost reluata dupa aproximativ o ora de la producerea accidentului. In ambele sensuri se formasera cozi de cativa kilometri.

La locul tragediei a sosit si familia patronului Edy Spedition, sotia si fiul. Cei doi erau coplesiti de durere.

Trupul neinsufletit al milionarului Alin Alexandru Popa a fost preluat si dus la morga Spitalului Judetean Timisoara. Medicii legisti vor proceda la  efectuarea necropsiei.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate toate imprejurarile in care s-a produs nenorocirea.

Video-ul nu poate fi incarcat.

_________________________________________

TIMISOARA. Alin Alexandru Popa, patronul firmei Edy Spedition, a murit intr-un accident de circulatie intre localitatile Jebel si Sag, dupa ce a intrat intr-o depasire fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un TIR.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Timis, Alin Alexandru Popa, de 41 de ani, conducea un Mercedes S Klasse si venea inspre Timisoara. Intre localitatile Jebel si Sag a intrat intr-o depasire fara sa se asigure, iar din sens opus venea un TIR inmatriculat in Macedonia. Cele doua masini au intrat in coliziune, in urma impactului soferul autoturismului Mercedes decedand pe loc.

O echipa de la Pompieri a descarcerat autoturismul Mercedes pentru a scoate trupul neinsufletit.

Alin Alexandru Popa, care detine pachetul majoritar de actiuni, de 82,4%, la societatea de transport Edy Spedition, are o avere estimata la 125 milioane de dolari.

Exit mobile version