Opinia Timisoarei

Pasmatex anunta ca face restructurare de personal, zeci de oameni vor ramane fara serviciu!

TIMISOARA. Una dintre cele mai rezistente firme din Timisoara, Pasmatex, va face restructurari de personal, in perioada urmatoare. Angajatii care vor fi concediati au fost deja anuntati de decizia luata de conducere.

Una dintre cele mai profitabile firme din Timisoara, Pasmatex, va face restructurari de personal, informatia fiind confirmata chiar de presedintele Consiliului de Administratie al societatii, Maria Grapini.

Facem restructurare de personal, dar nu inchidem. Angajatii ale caror posturi vor fi restructurate au fost anuntati de decizie si au inteles situatia. Speram ca in toamna sa ne redresam si cand vom face din nou angajari sa ii rechemam la noi„, a declarat Maria Grapini.

Problemele firmei Pasmatex Conf International, care face parte din grupul de firme Pasmatex, au aparut in urma faptului ca partenerul, firma Triumf, nu a mai facut comenzi asa cum s-au facut pana acum.

Vom incerca sa semnam parteneriate cu alte societati si speram sa ne revenim cat mai curand„, a explicat Grapini.

Conform Mariei Grapini, Pasmatex Conf International are 230 de angajati, cateva zeci dintre acestia urmeaza sa fie concediati.

Exit mobile version