Opinia Timisoarei

Pasajul Jiul din Timisoara a facut o noua victima! In ce hal si-a distrus un sofer TIR-ul. FOTO

TIMISOARA. Pasajul Jiul pare a fi o adevarata capcana pentru soferii de tir care fie raman blocati fie isi distrug autovehiculele trecand pe sub el. Ultima victima cazuta in capcana a fost un TIR cu numere de Ungaria care, ratacit prin oras, si-a incercat norocul sambata dimineata si a trecut pe la Pasajul Jiul.


Fie ca nu a respectat semnalizarea rutiera, fie ca nu a estimat bine spatiul de care dispunea, soferul si-a luat inima in dinti si a trecut pe sub pasaj. A ramas ingrozit cand a auzit o bubuitura puternica iar cand s-a dat jos a vazut cu oroare ca remorca i-a fost distrusa. Mai mult, din cauza impactului extrem de puternic, marfa transportata a fost grav avariata.

In urma cu numai doua saptamani, soferul unei cisterne a ignorat semnalele rutiere si a ramas blocat sub pasaj.

Citeste si: Pasajul Jiul din Timisoara a facut o noua victima! O cisterna s-a blocat dedesubt! Ce solutie a gasit soferul? VIDEO.

Cu toate ca incidentele de acest gen sunt frecvente, Pasajul Jiul nu va fi modernizat prea curand, primarul Nicolae Robu declarand ca prioritar va fi un alt pasaj cu probleme, de pe Popa Sapca.

 

Exit mobile version