Opinia Timisoarei

Pas inainte pentru extinderea Scolii Generale 7 din Timisoara. Doua firme vor sa faca proiectul tehnic cu peste 50.000 de euro

TIMISOARA. La mai bine de 4 ani de cand se faceau primele demersuri pentru extinderea Scolii Generale nr. 7 din Timisoara, una dintre cele mai aglomerate din judet, se fac primii pasi concreti pentru cresterea numarului de sali de clasa.

CITESTE SI: Dezastru in actele unei licitatii de aproape 2 milioane de euro lansata de Primaria Timisoara. Procedura contestata la CNSC si anulata. Acuzatii grave: Haos in calculele din documentatie si favorizarea unor competitori

A fost scoasa la licitatie proiectarea tehnica, iar doua firme si-au depus ofertele pentru a realiza documentatia, in prezent ofertele fiind in analiza. Este vorba despre Total Business Land SRL din Alba Iulia si DOR Consult din Satu Mare.

Practic, autoritatile vor sa extinda scoala cu inca un corp de cladire, al cincelea, care ar urma sa fie lipit de unul dintre imobilele deja existente.

Noua constructie ar urma sa aiba 3 etaje si sa aduca unitatii de invatamant 17 sali de clasa in plus, un amfiteatru, o sala multifunctionala, un atelier, cabinete si grupuri sanitare, dar si alte amenajari si dotari.

Firma ce va fi desemnata castigatoare va trebui ca, in 90 de zile, sa realizeze proiectul tehnic, sa obtina avizele si sa asigure asistenta tehnica pe tot parcursul executiei. Pentru toate acestea va primi 216.000 lei fara TVA, adica peste 52.000 de euro, cu tot cu TVA.

Constructia propriu zisa a noului corp de cladire ar urna sa fie finantata din bugetul local.

Exit mobile version