Opinia Timisoarei

Pas gresit pentru liderul din ‘Liga Zimbrilor’ la handbal. SCM Politehnica Timisoara invinsa in derby-ul cu CSM Bucuresti

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara ar putea pierde prima pozitie in Liga Zimbrilor dupa infrangerea la trei goluri de pe teren propriu in fata vicecampioanei CSM Bucuresti.

CITESTE SI: Excursii la reducere, cu trenul, pentru indragostitii din Timisoara. Care sunt destinatiile

Partida din sala Constantin Jude a fost in mare parte una echilibrata. In primele 18 de minute ale intalnirii apararile celor doua formatii si-au facut din plin treaba, diferenta fiind de un singur gol. Timisorenii au fost cei care au gresit mai mult, iar in urmatoarele 5 minute oaspetii si-au asigurat un ecart de 5 goluri. Diferenta s-a pastrat si la pauza, cand scorul era 16-11 in favoarea bucurestenilor.

CITESTE SI: Luni incepe BAC-ul, in noua formula, in Timis. Calendarul Bacalaureatului 

Repriza a doua s-a desfasurat pe aceleasi coordonate, cu vicecampionii en-titre la conducere, iar Poli in urmarire permanenta. Ecartul maxim dintre cele doua echipe a fost de 8 goluri in favoarea bucurestenilor. Cu 10 minute inainte de final, timisorenii s-au apropiat la 3 goluri, insa nici asa nu au reusit sa revina si in cele din urma au pierdut cu 29-26. Cel mai bun marcator al banatenilor a fost Vuk Milosevic, autor a sapte goluri.

In runda viitoare, SCM Politehnica va evolua tot pe teren propriu, cand primeste vizita Stelei.

Exit mobile version