Opinia Timisoarei

Party incendiar cu bule de sapun in clubul Porky’s din Timisoara! VEZI FOTO!

Baie cu sapun marti seara la Porky’s! Studentii au fost invitati sa-si spele pacatele sub masina de facut bule de sapun din locatie. Cum aveau nevoie de o curatire… sufleteasca, acestia s-au inghesuit la Sfanta Petrecere de marti seara si au umplut pana la refuz pub-ul din Complexul Studentesc din Timisoara.

Dupa miezul noptii s-a dat drumul la show-ul care, pe ritmuri din toate genurile mixate de catre rezidentul DaS@!nt, a tinut pana dupa orele 5 ale diminetii.

Sfanta Petrecere este un concept original DaSaint Events si are loc in fiecare marti. Startul noului an de studii, dar si al sezonului de distractie a fost dat! Urmeaza in acest sens cinci zile speciale de distractie: duminica, 2 octombrie, e F**k School Karaoke Party, cu putin karaoke si mult party; luni, 3 octombrie, moment de stand-up comedy cu Teo de la fosta trupa Deko; marti, in 4, Sfanta Petrecere prezinta Oktoberfest de Porky’s, cu o super bere … rosie si cu multe concursuri specifice; miercuri, pe 5 octombrie, in fata studentilor va mixa Emil Lassaria, cel care isi tocmai a terminat filmarile la noul clip „Guantanamera”, in timp ce joi, pe 6 octombrie, e randul unui XXX Video Party, in care dupa ora 3 noaptea videoclipurile interzise de CNA vor fi mixate bataie pe bataie.

Toate acestea vor fi presarate in continuare de super oferte, de concursuri, shoot-uri din partea casei si, desigur, masina de bule lansata marti seara!

Exit mobile version