Opinia Timisoarei

Parteneriate public private pentru dezvoltarea de proiecte in judet, la Consiliul Judetean Timis

TIMISOARA. Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis, a avut o prima discutie, la sediul CJT, cu reprezentantii European Business Club, care reuneste 700 de societati comerciale din partea de vest a tarii.

La intalnirea cu liderul CJT au fost prezenti Dan Bedros, Peter Hochmuth, Gilberto Tiveron si Petrisor Morar. S-au discutat teme legate de atragerea de fonduri europene pentru domenii precum agricultura, mediu inconjurator si energie.

Constantin Ostaficiuc a propus ca subiect posibilitatea realizarii de parteneriate public-private pentru dezvoltarea de proiecte.

Rolul administratiei este acela de a crea infrastructura necesara, astfel incat societatile comerciale sa poata ulterior dezvolta proiecte, in domenii diverse”, a apreciat Constantin Ostaficiuc.

O a doua intalnire va avea loc in data de 2 martie, in Sala multifunctionala a CJ Timis, la care vor participa oameni de afaceri, si in cadrul careia presedintele CJ Timis va prezenta strategia de dezvoltare a judetului pentru 2012.

Aceasta intrevedere programata in 2 martie, este prima dintr-o serie de astfel de discutii care vor avea loc intre oamenii de afaceri si administratia locala si centrala.

Exit mobile version