Opinia Timisoarei

Parlamentarul Gheorghe David este presedintele Senatului Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara

TIMISOARA. Gheorghe David, senator de Timis si secretar general al Senatului Romaniei, a fost ales, luni, presedintele unui alt Senat, cel al Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

Noul presedinte al Senatului USAMVBT este incantat de noua functie si spera ca de acum inainte lucrurile in Agronomie sa functioneze mult mai bine.

Am fost ales presedinte al Senatului USAMVBT de aproape toti colegii. Au fost 45 de persoane care si-au exprimat votul, dintre acestea 33 de cadre didactice titulare din universitate, iar restul sunt studenti. Din cei 45, un numar de 44 au fost prezenti. Am primit 42 de voturi pentru, iar doua voturi au fost in alb„, a declarat Gheorghe David pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Noul presedinte al Senatului USAMVBT a fost singurul candidat pentru acest post.

Este o functie noua, e un lucru nou si pentru mine, dar speram, avem nadejdea, ca lucrurile sa functioneze mai bine de acum inainte„, a mai declarat David.

Senatul unei universitati este o structura noua, prevazuta in Legea Educatiei. El, ca legislativ, aproba toate propunerile venite din partea Executivului, in acest caz din partea rectorului si Consiliului de Administratie.

Exit mobile version