Opinia Timisoarei

Parintii Madalinei Manole il dau in judecata pe Petru Mircea

Parintii Madalinei Manole au depus, la Judecatoria Buftea, actele pentru procesul de incredintare a fiului cantaretei.

Prin avocatul Bogdan Barbuceanu, tatal Madalinei, Ion Manole, a declarat pentru Ring: „Am depus actele pentru procesul de incredintare a minorului la Judecatoria Buftea. Asteptam citatia sa ne prezentam in instanta”.

Odata cu fiul sau acesta poate pierde si mostenirea micutului, mai exact trei sferturi din averea cantaretei care in mod legal ii revine lui Petru Mircea Jr.

Pe de-o parte, Petru Mircea Jr, mostenitor a trei sferturi din averea mamei sale, va trebui sa fie reprezentat de un curator aprobat de autoritatea tutelara ori de cate ori tatal doreste sa faca tranzactii imobiliare sau sa scoata bani din cont.

Pe de alta parte, parintii Madalinei cer incredintarea minorului si, nu in ultimul rand, vor cere un test de paternitate care il va obliga pe Petru Mircea sa demonstreze ca e tatal biologic al fiului Madalinei.

Dupa ce zilele trecute, tabloidele au publicat fotografii in care Petru Mircea este insotit de o blonda, acesta a explicat ca este vorba despre „o prietena de familie”. Tatal Madalinei Manole dezminte insa acest lucru.

„Treaba cu prietenia de familie noi am demontat-o de mult. Daca fata asta a fost prietena de familie, de ce nu a vazut-o nimeni in casa cu un buchet de flori sau cu un ursulet cand a nascut Madalina? Dar totusi nu stiu cum a scapat la intreaga presa ca fata mea umbla prin barurile din Otopeni cu aceasta prietena a sa?! Mai mare rusinea… Sunt minciuni ordinare! (…)

Pe de alta parte, dupa cate a declarat el la Pro TV, banuiesc ca e la Botosani copilul. Noi n-am mai vazut nepotelul, pe baiatul Madalinei, din ziua decesului. Atunci am pupat baiatul. (…) In ceea ce priveste dosarul de paternitate, probabil ca va fi ultimul, pentru ca vor fi mai multe procese”, a declarat Ion Manole, prin avocatul sau, pentru sursa citata.

Exit mobile version