Opinia Timisoarei

Parcuri si alte spatii verzi, pe post de dormitor sau WC! Zeci de cersetori ridicati la Timisoara! Ce s-a intamplat cu ei? FOTO!

TIMISOARA. Cu sticle de alcool in mana, alergand dupa oameni sa primeasca un leu sau dormind prin parcurile din oras. Asa au fost gasiti de politistii locali nu mai putin de 35 de oameni ai strazii, in doar o saptamana.

CITESTE SI: Schimbare neasteptata la varful conducerii Politiei Timis! Ce se intampla cu seful IPJ? 

Cu totii au fost luati din locurile in care au fost gasiti, au fost verificati si introdusi in baza de date a Politiei Locale, dupa care au fost predati centrului social de pe strada Telegrafului.

Oamenii legii atrag atentia timisorenilor sa se fereasca sa ajute oamenii strazii cu bani, pentru ca, in acest fel, nu fac altceva decat sa incurajeze cersetoria si sa determine un numar si mai mare de nevoiasi sa vina din localitatile de dominiciliu in Timisoara. Iar atunci cand nu primesc bani, acestia devin chiar agresivi. Spre exemplu, miercuri, doua persoane care au fost depistate de politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban dormind pe iarba pe strada Brediceanu, langa Liceul Henry Coanda, au inceput sa-i injure pe politistii locali si pe oamenii care au sesizat prezenta acestora in zona.

CITESTE SICat de frumoasa este eleva care a reusit sa ia singurul 10 curat la Bacalaureat la Timisoara! 

Politia Locala face din nou apel la timisoreni sa sune la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 in cazul in care observa astfel de persoane.

Exit mobile version