Opinia Timisoarei

Parcul Copiilor din Timisoara, un atentat la viata celor mici! Merele glazurate si vata de zahar, otravuri curate!

TIMISOARA. Parcul Copiilor din Timisoara este murdar, acolo se vand produse nesanatoase si chiar se plateste pentru unele locuri de joaca. Remarca a fost facuta de consilierul local Lucian Taropa (PSD).

Taropa spune ca in timp ce se tot discuta despre scoaterea mancarurilor nesanatoase din scoli sau din locurile frecventat de copii, in Parcul copiilor din Timisoara se incurajeaza consumarea unor astfel de produse.

Am remarcat ca in Parcul Copiilor din Timisoara se vand produse nesanatoase cum ar fi vata de zahar sau mere glazurate. Tot discutam despre scoaterea, unde sunt copii, a produselor nesanatoase si mi se pare normal ca nici aici sa nu existe aceste produse”, a declarat Taropa.

Consilierul local a mai spus ca in Parcul Copiilor, pe langa mizerie mai sunt si locuri de joaca unde se plateste, iar aici vin familii nu foarte instarite care nu neaparat au bani pentru aceste taxe.

”In plus in parc sunt cateva locuri de joaca contra cost. In parc vin copii cu parinti cu venituri mai scazute si ar vrea si ei sa fie in rand cu ceilalti copii. Apoi mizeria din parc. Sunt ambalaje aruncate pe alei sau in iarba si nu stiu daca politia locala e foarte prezenta in parc”, a mai adaugat consilierul local.

Parcul Copiilor a fost redeschis, dupa ce fusese renovat, in anul 2012, in plina campanie electorala.

CITESTE SI: Sarbatorile de 1 iunie ale copiilor din Timisoara, confiscate de candidatii veniti buluc sa se bage in seama cu multimea si sa imparta baloane sau carti de povesti cu poza lui Titu Bojin si abtibild cu Nicolae Robu

Exit mobile version