Opinia Timisoarei

Parcari pentru masini, camioane si autocare, benzinarie si toalete, pe Autostrada Vestului. DRDP Timisoara: Au fost deschise 2 noi spatii de servicii, urmeaza alte patru

TIMISOARA. Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara anunta ca doua spatii de servicii au fost deschise pe Autostrada Vestului, pe tronsonul Lugoj-Deva, pe ambele sensuri, in zona localitatii Ilia din judetul Hunedoara.

CITESTE SI: Poti sa ai un vaporas doar pentru tine si prietenii tai. Cat trebuie sa platesti pentru a inchiria una dintre ambarcatiunile STPT la Timisoara 

Noile spatii de servicii au cate 59 de locuri de parcare pentru autoturisme, alte 15 locuri de parcare pentru camioane și cate 3 pentru autobuze. De asemenea, sunt si spatii de reincarcare a masinior electrice pentru incarcare pană la 100 KW (curent continuu) si pana la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO si Type 2 – cate 4 locuri pe fiecare sens.

De asemenea, spatiile mai sunt dotate cu statie de incarcare GPL, spatiu comercial, snack bar si toalete publice.

Alte 4 spatii de servicii vor fi deschise in perioada imediat urmatoare pe autostrada A1, intre Sibiu si Nădlac, in zona localitatilor Pianu si Calnic, din judetul Alba.

Exit mobile version