Opinia Timisoarei

Parcarea subterana de la mall Timisoara este gratis! Langa centrul comercial se ridica o noua parcare. Vezi cate locuri vor fi!

TIMISOARA. Veste buna pentru timisorenii care au treaba la cel mai mare centru comercial din Timisoara. Conducerea Iulius Mall a decis sa le ofere clientilor un super cadou de Paste si inlatura bariera de la intrarea in parcarea subterana, incepand de luni, 14 aprilie.

Cu alte cuvinte, toti cei care vor dori sa parcheze acolo, o vor face GRATUIT DE ACUM INAINTE. Clientii se vor putea bucura, asadar, de inca 2.500 de locuri de parcare fara sa plateasca vreun leu.

Iulius Mall Timisoara construieste o noua parcare supraetajata

Data fiind cererea foarte mare de locuri de parcare in zona, mall Timisoara va pune la dispozitia clientilor sai o noua parcare supraetajata, cu o capacitate de 900 de locuri. Noul spatiu de garare se va afla in imediata vecinatate a centrului comercial. Lucrarile vor incepe in cursul acestui an, iar  parcarea va fi data in folosinta in 2015.

Va reamintim, in luna februarie a acestui an, Iulius Mall Timisoara a decis introducerea unei taxe de parcare pentru cei care isi lasau masinile in parcarea subterana pentru a-i descuraja pe cei care obisnuiau sa isi lase autoturismele acolo cu orele, pentru a le proteja de ploaie sau vant, multi dintre soferi nefiind clienti ai centrului comercial.

CITESTE SI: Fotografia momentului pe Facebook, la Timisoara: parcare tot mai goala la Iulius Mall, dupa introducerea platii in parcarea subterana

Exit mobile version