Opinia Timisoarei

Parcarea cu 140 de locuri, aproape de zona centrala, la Timisoara, pregatita de licitatie. Cum va arata

TIMISOARA.Se lanseaza licitatia pentru executia primei parcari supraetajate din apropierea zonei centrale, la Timisoara, asteptata de zeci de ani de catre soferi. Aceasta dupa ce potentiale locatii pentru amenajare au cazut rand pe rand.

CITESTE SI: Bataie ca-n filme sub camerele de supraveghere, nu departe de Timisoara. Un politist a participat la incaierare. E ancheta interna la IPJ Timis. Video

Reprezentantii Primariei au anuntat ca a fost emisa si autorizatia de constructie, astfel ca pot trece la urmatorul pas, in zona Pietei Badea Cartan

„Avem autorizatia de constructie pentru realizarea parcarii multinivel de langa centrul MultipleXity. Va fi o cladire cu parter si 4 niveluri, pentru autoturisme mici, un etaj retras pentru birouri si un spatiu de inchiriat pentru alimentatia publica. Va fi amplasat si un totem, se vor amplasa panouri de informare pe cladire si se va realiza o imprejmuire intre muzeul de transport si spatiul destinat parcarii”, a spus primarul Nicolae Robu.

Cconform proiectului, parcarea trebuie sa aiba 129 de locuri pentru autoturisme, dar si 4 locuri de parcare pentru microbuze. De asemenea, zona va fi prevazuta cu spatii pentru birouri administrative si o sala de sedinte cu o capacitate de 50 de persoane. Va exista si un spatiu de inchiriat pentru alimentatie de tip snak-bar, pe o suprafata de aproape 275 de metri patrati si cu o capacitate de 88 de persoane.

In plus, edilul a mai anuntat construirea unei noi parcari intre blocuri, in zona dintre Calea Aradului si Calea Torontalului, in vecinatatea Bisericii Agapia, acolo unde ar urma sa fie organizate peste 40 de locuri de parcare.

Exit mobile version