Opinia Timisoarei

‘Parcarea ca-n Venetia’ de la Timisoara se vede tocmai de la Singapore. Ultimul anunt al primarului Nicolae Robu pentru soferii furiosi

TIMISOARA. Primaria este din ce in ce mai aproape de momentul demararii proiectului de construire a unei parcari uriase, supraetajate, in apropiere de Centrul Istoric al Timisoarei, sustine edilul Nicolae Robu, aflat la Singapore.

Acesta a declarat ca  negocierile cu Universitatea de Vest pentru un teren in vecinatatea intersectiei de la Punctele Cardinale ar fi intrat in linie dreapta.

Primaria vrea sa ridice o parcare cu peste 1000 de locuri pe terenul aflat la intersectia strazilor Oituz si Popa Sapca, insa trebuie sa incheie negocierile cu Universitatea de Vest pentru un schimb de terenuri. Primaria a oferit institutiei de pe bulevardul Vasile Parvan o parte din campusul liceului CFR, asa cum spunea chiar Nicolae Robu in urma cu patru luni.

Noi va trebui sa si realizam parcari in plus si suntem constienti de asta… In zona centrala nu am avut cum sa rezolv problema, pentru ca nu am dispus de un teren. Suntem acum in faza finala in ceea ce priveste negocierile cu Universitatea de Vest pentru un teren situat foarte bine, la intersectia strazilor Popa Sapca si Oituz, langa Punctele Cardinale, unde vom realiza acea parcare cu peste 1000 de locuri si vom rezolva aproape in totalitate problema parcarii pentru cei ce vin in zona Centrului Istoric al orasului„, a declarat Nicolae Robu, online pe Facebook, din Singapore.

CITESTE SI: Parcare ‘ca-n Venetia’, la Timisoara. Constructia gigant pe care o viseaza Nicolae Robu in centrul orasului, unde riveranii si afaceristii vor fi privilegiati!

Dupa ce se va face schimbul de terenuri intre Universitatea de Vest si Primarie se vor cauta si sursele de finantare pentru construirea parcarii mamut. Conform planurilor edilului, parcarea ar putea avea 10 sau 11 etaje, si va fi unica in Romania, dupa modelul uneia din Venetia.

CITESTE SI: Vom avea parcare supraterana in centrul Timisoarei? Promisiunile primarului!

Exit mobile version