Opinia Timisoarei

Parcarea acoperita de la Iulius Mall Timisoara va fi cu plata, incepand de saptamana viitoare. Iata in ce conditii!

TIMISOARA. Soferii care vor dori sa isi lase masina in parcarea acoperita de la Iulius Mall vor trebui sa plateasca o taxa. Centrul comercial a hotarat sa introduca un sistem de management inteligent in parcarea subterana pentru a fluidiza traficul si a utiliza mai eficient locurile de parcare din dotare.

Sistemul a fost introdus mai intai la Iasi, iar din data de 10 februarie va intra in functiune si la Timisoara.

Parcarea subterana a fost dotata cu panouri electronice care ofera informatii despre numarul de locuri libere, cu automate ce elibereaza tichete de parcare, dar si cu un software special de monitorizare a traficului. Doua tabele electronice amplasate in interiorul parcarii si alte cinci amplasate in exterior ii vor informa pe clienti, in timp real, de locurile disponibile.

Pentru stationare se va percepe un tarif de 2 lei pe ora, sub tariful parcarilor cu plata din Timisoara. In continuare, clientii vor avea la dispozitie, in mod gratuit, parcarea exterioara a mall-ului.

Clientii care vor face cumparaturi in in valoare de minimum 100 de lei, vor beneficia de o ora de stationare gratuita in parcarea subterana, facilitate oferita la Centrul Info din interiorul mall-ului si la Centrele Info Parking, situate la iesirile din Parcarea Subterana Albastra si Parcarea Subterana Portocalie.

In plus, clientii Alma Aqua Touch (spalatoria auto amplasata in parcarea subterana a centrului comercial) vor primi o ora si jumatate de stationare gratuita, daca vor prezenta bonul fiscal la Centrul Info Parking din Parcarea Subterana Albastra.

Intrarea si iesirea din zona de parcare subterana se va face exclusiv pe baza tichetului de parcare eliberat de aparatele de taxare automata. Plata se poate realiza la oricare dintre cele sase automate de plata montate in zonele de acces dinspre mall catre parcarea subterana. Din momentul platii si al validarii tichetului, soferii vor avea la dispozitie inca 30 de minute gratuite pentru iesirea din parcarea subterana.

Parcarea subterana de la IULIUS MALL va fi deschisa publicului in fiecare zi a saptamanii, in intervalul orar 08.00 – 22.00.

Exit mobile version