Opinia Timisoarei

Parcare noua, intre blocuri, la Timisoara, pe locul garajelor demolate

TIMISOARA. S-a intamplat in zona Soarelui din Timisoara. Pe locul vechilor garaje, unde in multe cazuri locatarii isi tineau muraturile si vechiturile, acum au fost amenajate parcari pentru masini.

CITESTE SI: O parcare e in amenajare in zona de sud, la Timisoara. In a doua nici nu s-a ridicat inca tot molozul dupa prabusirea garajelor. Foto 

Ultima a fost finalizata intre strazile Oglinzilor si Martir Eugen Nagy.

Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook: ”Un nou spatiu dintre blocuri amenajat civilizat, dupa ce a fost curatat de garaje! 65 de locuri de parcare au fost create!
Locatia este delimitata la sud de str. Oglinzilor si la nord de str. Martir Eugen Nagy. O data cu amenajarea ei, s-a creat cea mai mare zona compacta din oras completamente amenajata modern, anume: zona delimitata de strazile Maresal Constantin Prezan, Orion, Aleea Azurului, Bd. Sudului! Ne propunem ca pana la finele acestui an, sa ajungem sa amenajam tot ce inca a ramas neatins in zona, pana la Bd. Liviu Rebreanu. Dar, astfel de amenajari vom continua sa facem in tot orasul, pe masura ce vom reusi demolarea garajelor!”.

CITESTE SI: Vestea cea atat de asteptata intr-un loc de poveste din Banat. Ce se va intampla in cea mai veche gara din Romania 

Demolarea garajelor, in Timisoara, au inceput in urma cu mai multi ani, in zona Soarelui si continua si in alte zone din oras. In total, mai sunt aproape 7000 de astfel de constructii in cartiere.

Primarul Nicolae Robu a anuntat inca de acum cativa ani ca toate garajele vor disparea, iar in locul lor vor fi amenajate parcari.

Exit mobile version